Sthlms Karateförbunds nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Stockholms Karateförbunds webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

Stockholm Karate Cup 2020

(2020-08-16 16:56)
Stockholm Karate Cup i ny form! Då vi inte vet om det fortfarande är restriktioner på grund av Corona pandemin i december, kommer tävlingen att genomföras på sådant sätt att det ska vara säkert ur hälsoperspektiv.

Denna gång var vi 14 utövare, trots många sjukdomsfall var stilarna Shito Ryu, Wado Ryu, Shotokan och Goju Ryu representerade vilket var roligt att se.

Stockholm Kata på Hel Open 11:e januari!

Förbundsstämman kommer att ske i Ulriksdalsskolan i Solna den 7:e mars med start kl. 14.00!

Stockholms Karateförbund bjuder in till: DISTRIKTSTRÄNING I KATA 16:e FEBRUARI.

Projektansökan!

(2019-11-29 14:38)
Vi vill påminna Er om att det finns pengar att söka om man så vill för olika evenemang, som just Er klubb kan ta del utav.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se