Sthlms Karateförbunds nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Stockholms Karateförbunds webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

Denna gång var vi 14 utövare, trots många sjukdomsfall var stilarna Shito Ryu, Wado Ryu, Shotokan och Goju Ryu representerade vilket var roligt att se.

Stockholm Kata på Hel Open 11:e januari!

Förbundsstämman kommer att ske i Ulriksdalsskolan i Solna den 7:e mars med start kl. 14.00!

Stockholms Karateförbund bjuder in till: DISTRIKTSTRÄNING I KATA 16:e FEBRUARI.

Projektansökan!

(2019-11-29 14:38)
Vi vill påminna Er om att det finns pengar att söka om man så vill för olika evenemang, som just Er klubb kan ta del utav.

Den regerande Världs och Europa-mästaren i lagkata från Spanien höll ett mycket uppskattat och inspirerande läger lördagen den 21:a september.

22 deltagare från 9 olika Stockholmsklubbar tränade tillsammans i Liljeholmshallen söndagen den 25:e augusti!

Träna med en världsmästare! Välkommen på öppet distriktsläger med Francisco Salazar från Spanien: Världsmästare och Europamästare i lagkata, individuellt Guld och Silver i Karate 1 Premier League.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se