Svenska Karateforbundets nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Svenska Karateförbundets webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

Region Uppsala är först ut med skärpta restriktioner för att minska den ökande smittspridningen av coronaviruset. Fler kan följa, hur påverkar det idrotten?

Domarkommittén kommer att uppdatera sitt register över licensierade domare (WKF), samtliga som vill fortsätta vara aktiva domare inom SKF ska inkomma med aktuella uppgifter.

Den planerade domarkursen i Solna den 28-29 november ställs in i sin fysiska form. Som en följd av ökad smittspridning har DK istället valt att dela upp kursen i två steg varav det första är digitalt, kostnadsfritt och öppet för alla intresserade.

Möjlighet till bedömning genom flaggor förlängs t.o.m. 2021.

Sabina Lääveri tilldelas RF:s och Svenska Spels Elitidrottstipendium för 2020-2021.

Efter ett läger i Sundsvall 26-27 september så har ett utbrott av Covid-19 drabbat landslaget.

Senast 31 oktober ska samtliga föreningar i Svenska Karateförbundet ha uppdaterat sina register på IdrottOnline med antal medlemmar inklusive tillkomna nybörjare.

Förbundets Domarkommitté bjuder in till domarkurs. Från 16 år och uppåt.

Domarkommittén bjuder in alla domare till en digital DOMARKONFERENS söndagen den 4 oktober kl. 11.00.

Torsdagen den 10:e september bjöds representanter för svensk karate in till en vänskapsmiddag med Japans ambassadör på residenset i Djursholm.

Från och med september 2020 kan föreningar som har utövare med funktionsvariationer, inkl. NPF, ansöka om medel för att subventionera utövarnas terminskostnader.

Den rådande osäkerheten kring Corona-pandemins utveckling ligger till grund för beslutet att ställa in Svenska Mästerskapen i Karate som skulle ha ägt rum i Helsingborg den sista helgen i oktober.

Välkommen på domarkurs!

(2020-08-20 15:51)
Förbundets Domarkommitté bjuder in till domarkurs. Från 16 år och uppåt.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se