Svenska Karateforbundets nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Svenska Karateförbundets webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

Fr.o.m 14/6 sker vissa lättnader i restriktionerna för tävlingsidrott och träning i förhållande till Covid-19.

Förbundet uppmanar att det är viktigt att föreningar fortsätter följa riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten gällande Covid-19.

Årets EM i Karate som skulle ägt rum i Baku, Azerbaijan, i mars ställdes in pga Coronaviruset. Denna vecka om exakt ett år kan vi dock se fram emot EM i Karate på hemmaplan istället.

Journalistik är viktigt och extra så för oss när det handlar om karate. Vi stödjer gärna våra framtida reportrar och bjuder här på ett reportage skrivet av mediastudenten Linnea Grimsborn.

Förbundet inför mastersklasser i Kumite.

Vi välkomnar Mona Pfaus och en ny uppställning i Parakaratekommittén!

Ordförande Urban Andersson reflekterar över coronakrisens tid.

Förändringar i Karatelyftet med anledning av Corona-krisen.

För att stärka ett säkert tävlande införs fr.o.m april 2020 en hälsodeklaration vid ansökan av tävlingslicens.

Svenska Karateförbundet aktiverar stödåtgärder.

OS 2020 flyttas

(2020-03-24 15:51)
OS i Tokyo 2020 flyttas fram pga Coronavirus och därmed även karatens debut.

Ny struktur i Landslaget

(2020-03-18 13:10)
Landslaget omorganiserar för att kraftsamla inför EM 2021 i Göteborg.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se