Nybörjarintagning i vår klubb

Vi har nybörjarintagning varje höst.

Inga nybörjare tas emot på vårterminen.

Platserna till nybörjargrupperna tilldelas enligt "först till kvarn"-principen, dock har syskon och föräldrar till elever som redan är medlemmar i klubben förtur.

Intresseanmälan till nybörjargrupperna kan göras fr o m det år eleven fyller 8. Intresseanmälan kan ENDAST göras via e-post till This is a mailto link. Vi tar ej emot intresseanmälningar via telefon eller på annat sätt.

Provträna fyra gånger för endast 150 kronor!

Om du är osäker på om karate är något för dig är du välkommen att provträna de fyra första passen på terminen för bara 150 kronor. Om du vill fortsätta träna efter de fyra provgångerna bestämmer du helt själv. Provavgiften betalas kontant vid första träningstillfället och återbetalas ej om du väljer att inte fortsätta men dras av från terminsavgiften om du väljer att fortsätta träna hos oss.

Utrustning

För att börja träna karate behövs inget mer än en t-shirt och ett par träningsbyxor. När man sedan bestämt sig för att fortsätta träna köper man en karatedräkt. Dessa finns från ca 250 kr och uppåt. Tand-, hand- och ben- och bröstskydd kan man köpa längre fram när man kommit in i träningen ordentligt. Hand- och benskydd behövs när man graderar men det går att låna av en träningskompis i början.

akolorkids

Uppdaterad: 17 MAR 2017 14:23