Rabatterat pris på Balance gym i Näsbypark!

Djursholms Karateklubb och Balance har ett samarbete vilket innebär att fysträningen för vissa av klubbens medlemmar kommer att kunna bedrivas på Balance i Näsby Park.

Detta samarbete innebär även att föräldrar, syskon över 16 år samt andra nära och kära har förmånen att teckna ett 12-månaders medlemskap till rabatterat pris (395 kr/månad i stället för 495 kr/månad*) när ni uppger att ni hör till Djursholms Karateklubb.

På Balance erbjuds styrketräning, konditionsträning, cirkelträning, virtuell gruppträning och personlig träning, dvs. det finns träningsmöjligheter som passar för alla individer oavsett träningsbakgrund.

Anläggningen finns inne i Näsby Park centrum [karta]

För mer information ring 08-409 216 90, maila till This is a mailto link eller gå till www.balancetraining.se

* Med reservation för prisändringar.

balancetaby

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:16