Krav på våra tävlande

Klubben ställer följande krav på de som redan tävlar och de som vill börja tävla för klubben:

• Tävlanden har själv ansvaret att kontakta Kalate, som är tävlingsansvarig i klubben, om han/hon vill delta i en tävling. Kalate gör sedan anmälan till tävlingen.
  • Kalate behöver namn, födelsedata (åå-mm-dd), längd, vikt samt information om vilken tävling och om det är kumite eller kata som anmälan gäller.
  • Tävlanden ansvarar själv för att regelbundet informera sig om vilka tävlingar som kommer och vilka av dessa som DKK valt att satsa på genom nära kontakt med Kalate.
  • Om inget annat bestämts av DKK betalar den tävlande själv för resa till och från, samt boende och mat, vid den tävling man valt att delta i.
  • Tävlingsavgifter (anmälan till arrangörer etc) betalas alltid av DKK vid tävlingar som klubben valt att satsa på. Vid övriga tävlingar står tävlanden själv för dessa avgifter.
  • Obligatorisk närvaro på tävlingsträning i klubben enligt schema gäller alla som vill tävla.
  • Tävlanden skall ha egna godkända benskydd, handskar, tandskydd, susp (obligatoriskt för killar) samt bröstskydd (frivilligt för tjejer). Denna punkt gäller inte er som tävlar i Kata där skydd inte används.
  • Glöm inte att ni som tävlar och får startavgift betald av DKK också tävlar för och representerar DKK. D.v.s ett artigt och gott uppförande på och utanför mattan, samt hel och ren Gi (dräkt) gäller under hela tävlingen samt under resan till och ifrån arenan.
  • Det finns ett tak på antalet starter per tävlande i en och samma tävling. Klubben betalar max 3 klasser, resten får eleven betala själv (gäller fr o m 2004).

tavling

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:14