Sthlms Karateförbunds nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Stockholms Karateförbunds webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

DISTRIKTSANSVARIG FÖR KUMITE SÖKES UNDER 2019! Uppdraget innebär att du skall bedriva kumite träning enligt förbundets föreskrivna direktiv, du kommer ha tillgång till egen budget för att kunna tillmötesgå dem och ersättning för uppdraget ingår.

Dagen efter tränade vi med övriga distrikt i Sverige under ledning av förbundskaptenen i kata, Lennart Larsson. Detsamma gjorde kumite-distrikten under ledning av förbundskapten Joakim Engman.

Vi söker Dig! som tänkt tävla på Gothenburg Open OCH vill vara med på det öppna distriktslägret med landslagsledningen söndagen 3:e juni - dit anmälan görs via distriktstränare.

Lördagen den 28:e april hölls distriktsträning nummer två i kata. Denna gång hittade 14 stycken utövare från åtta klubbar till Liljeholmshallen för att träna, något bättre än förra gångens påsklovsträning.

1:a mars är samtliga föreningar med rösträtt välkomna till Solna. Här finns samtliga handlingar.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se