Sthlms Karateförbunds nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Stockholms Karateförbunds webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

Stockholm Kata på Hel Open 11:e januari!

Förbundsstämman kommer att ske i Ulriksdalsskolan i Solna den 7:e mars med start kl. 14.00!

Stockholms Karateförbund bjuder in till: DISTRIKTSTRÄNING I KATA 16:e FEBRUARI.

Projektansökan!

(2019-11-29 14:38)
Vi vill påminna Er om att det finns pengar att söka om man så vill för olika evenemang, som just Er klubb kan ta del utav.

Den regerande Världs och Europa-mästaren i lagkata från Spanien höll ett mycket uppskattat och inspirerande läger lördagen den 21:a september.

22 deltagare från 9 olika Stockholmsklubbar tränade tillsammans i Liljeholmshallen söndagen den 25:e augusti!

Träna med en världsmästare! Välkommen på öppet distriktsläger med Francisco Salazar från Spanien: Världsmästare och Europamästare i lagkata, individuellt Guld och Silver i Karate 1 Premier League.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se