Sthlms Karateförbunds nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Stockholms Karateförbunds webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

Den regerande Världs och Europa-mästaren i lagkata från Spanien höll ett mycket uppskattat och inspirerande läger lördagen den 21:a september.

22 deltagare från 9 olika Stockholmsklubbar tränade tillsammans i Liljeholmshallen söndagen den 25:e augusti!

Träna med en världsmästare! Välkommen på öppet distriktsläger med Francisco Salazar från Spanien: Världsmästare och Europamästare i lagkata, individuellt Guld och Silver i Karate 1 Premier League.

DISTRIKTSANSVARIG FÖR KUMITE SÖKES UNDER 2019! Uppdraget innebär att du skall bedriva kumite träning enligt förbundets föreskrivna direktiv, du kommer ha tillgång till egen budget för att kunna tillmötesgå dem och ersättning för uppdraget ingår.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se