Sthlms Karateförbunds nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Stockholms Karateförbunds webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

Dagen efter tränade vi med övriga distrikt i Sverige under ledning av förbundskaptenen i kata, Lennart Larsson. Detsamma gjorde kumite-distrikten under ledning av förbundskapten Joakim Engman.

Vi söker Dig! som tänkt tävla på Gothenburg Open OCH vill vara med på det öppna distriktslägret med landslagsledningen söndagen 3:e juni - dit anmälan görs via distriktstränare.

Lördagen den 28:e april hölls distriktsträning nummer två i kata. Denna gång hittade 14 stycken utövare från åtta klubbar till Liljeholmshallen för att träna, något bättre än förra gångens påsklovsträning.

1:a mars är samtliga föreningar med rösträtt välkomna till Solna. Här finns samtliga handlingar.

Stockholms Karate Cup 2018

(2018-01-03 08:34)

Lördagen den 9:e december gästade Pasi Hirvonen, landslagstränare för finska kata landslaget distriktets kata trupps avslutningsträning.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se