Sthlms Karateförbunds nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Stockholms Karateförbunds webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

1:a mars är samtliga föreningar med rösträtt välkomna till Solna. Här finns samtliga handlingar.

Stockholms Karate Cup 2018

(2018-01-03 08:34)

Lördagen den 9:e december gästade Pasi Hirvonen, landslagstränare för finska kata landslaget distriktets kata trupps avslutningsträning.

Vi behöver intresserade omgående! Förbundet hjälper till med utbildning av funktionärer tillika coacher vid behov.

Lördagen den 9:e december kommer Pasi Hirvonen, landslagstränare i Finland, vara på plats och hålla i träningen tillsammans med distriktets kata tränare Karin Hägglund.

Söndagen den 12:e november arrangerade Kungsängens Kamsport och Självförsvarsförening Stockholms Distriktsmästerskap 2017 i Karate.

Välkommen den 19:e oktober till Bosön till en inspirerande kväll med föreläsning, och för de som vill, även träning tillsammans med Karin Hägglund, flerfaldig mästarinna och tränare för Stockholms distriktets kata trupp.

Här kommer resultaten efter genomförandet av deltävling 1 & 2 på Stockholms Karate Cup 2017!

Stockholms Karateförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm gör gemensam sak på utbildningssidan.

Nu är distriktstruppen i kata för Stockholm 2017 uttagen!

Från och med hösten tar jag Lelle Lindström över som distriktsansvarig för kumite i Stockholm. Det blir ett nytt träningsupplägg, RANDORI, för att öka matcherfarenheten. Träningen är till för de som är tävlingsaktiva från 13 år till seniornivå.

Svagt intresse för att arrangera Distriktsmästerskapen - DM

Från och med hösten tar Karin Hägglund över som distriktstränare i kata. Det blir ett nytt upplägg med fler träningstillfällen för att öka möjligheterna för de bästa kata utövarna i Stockholm att träna tillsammans.

Lelle Lindström ny kumiteansvarig i Stockholmsdistriktet!

E-post: info@djursholmskarateklubb.se