Svenska Karateforbundets nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Svenska Karateförbundets webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

Välkommen på domarkurs i Kata Judge C - B & Kumite Judge C - B - A, 23-24 februari.

Med anledning av ett helt nytt Kata-regelverk gällande från 1.1 2019 kommer obligatoriskt deltagande vid Kata-seminarium att krävas av samtliga licensierade domare samt rekommenderas till tävlingsarrangörer.

8-10 februari går EM för kadett, Junior och U21 av stapeln i Ålborg, Danmark. Här presenterar vi truppen.

Är du intresserad av att arbeta med Karate på högsta nivå? Att inneha uppdrag inom vårt styrande organ är en spännande och utvecklande utmaning och en god merit i övriga arbetslivet.

Vid SM 2018 kunde, på grund av för få tävlande, ungefär hälften av de planerade klasserna inte genomföras. Nu vill vi ha feedback om tävlingens framtid.

Pga av förändringar i utbudet har SKF Utbildningsstege för certifierade instruktörer uppdaterats.

Ny regelversion WKF

(2019-01-11 13:22)
WKF har släppt sin uppdaterade regelversion per 1:a januari 2019.

Hana blir vår första karateka i Svenska Olympiska kommitténs stödprogram. SOK utökar Topp och Talang från och med den 1 januari 2019.

Samtliga personer som vill fungera som coacher på tävlingar i Sverige måste kunna uppvisa en coachlicens på alla tävlingar efter 2019-04-01.

Svenska Karateförbundet har blivit valda av Europeiska Karateförbundet, EKF, att arrangera Senior-EM i karate 2021. Mästerskapet kommer äga rum i Scandinavium, Göteborg 12-16 maj 2021.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se