Svenska Karateforbundets nyheter

Informationen och länkarna på den här sidan tar dig vidare till Svenska Karateförbundets webbsajt.

Länkarna öppnas i nya fönster/flikar så att du har kvar klubbens webbsida också i din webbläsare.

Riksidrottsmötet (RIM) fattade i maj beslut om ramar och principer för ett nytt ekonomiskt stödsystem för idrotten.

Ett slag för gemenskap

(2019-08-19 14:49)

Fransk krigsveteran prisas

(2019-08-15 09:18)

Officiell leverantör av biljetter till OS i Tokyo 2020 är CoSport.

5 år av träningsglädje

(2019-05-14 13:07)

Årsmötet 2019 beslutade att införa ett särskilt stöd till distrikten för att få igång mer verksamhet för klubbarna inom respektive region.

Svensk Karate kommer representeras av Hana i Europiska olympiska spelen i Vitryssland sista helgen i juni. Det är andra gången för Hana, för fyra år sedan placerade hon sig på fjärde plats i Baku.

Länderna inom Nordiska Karateförbundet (NKF) har beslutat att inleda ett samarbete för att stävja dåligt uppförande hos föreningar, såsom regelbrott och överträdelser mot bestämmelser vilka påverkar säkerhet på tävlingar.

EM 2019 i Spanien

(2019-04-04 13:28)
564 atleter från 51 länder utgjorde tuff konkurrens på EM i Guadalajara, där Spanien och Turkiet dominerade.

Parakaratekommittén bjuder in till kurs med praktisk inriktning och dialog om utveckling av Parakarate i Sverige.

Lennart Larsson är förbundskapten i Kata. Men vem är han egentligen, bakom titeln?

Närvaro vid seminarium krävs före sista april för fortsatt giltig Kata-licens.

Med möjlighet till både Kata och Kumitelicens. Vi påminner också särskilt om att befintliga Kata-domare måste uppdatera sig på nya reglerna för att få fortsätta döma efter sista april.

E-post: info@djursholmskarateklubb.se